سودا مزاجی - An Overview
سودا مزاجی - An Overview
Blog Article
برای طعم بهتر دمنوش بعد از آمادهسازی میتوانید یک قاشق غذا خوری عسل به آن اضافه کرده و دمنوش خود را میل کنید.
تعادل بین چهار خلط دم، صفرا، بلغم و سودا به حفظ سلامتی کمک میکند. اما گاهی اوقات، به دلیل سبک زندگی نادرست یا در اثر مصرف بعضی از غذاها مقدار یکی از این خلطها بیش از اندازه در بدن افزایش مییابد که این امر مشکلات زیادی را به همراه دارد.
غذاهایی که بلغمی ها نباید مصرف کنند، شامل انواع لبنیات همچون شیر و ماست، ترشی، شور، گوشت گاو و گوساله (چون طبع سرد هستند)، عدس، قارچ، سیب زمینی، گوشت سفید یعنی مرغ و ماهی (به خصوص برای روماتیسمیها)، میوه ترش و نرسیده، جو برای مثال در سوپ جو یا نان جو، لیمو شیرین، خیار، نارنگی، کیوی، نسکافه و قهوه و چای، کره گیاهی، روغن نباتی، برنج، نوشابه، سوسیس و کالباس و.
دمنوش به لیمو از نظر طبعشناسی دارای طبعی گرم و خشک است. به همین دلیل این دمنوش برای افراد بلغمی مناسب بوده و به آنها برای کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام کمک میکند.
مجله پزشکی درمانکده / لیست مقالات روش زندگی سالم here / غلبه بلغم چیست و راههای درمان آن کدامند؟
اما نگران نباشید چرا که این علایم کم کم رفع می شوند و تاثیرات مثبت آنها را مشاهده می کنید؛ اگر بخواهیم مدت زمانی بگوییم حدود ۲ یا ۳ ماه زمان می برد.
باسلام من اکثر مواد غذایی که میخورم نفخ ودلم آشوب میشه ریزش مو شدیدم دارم بدنم استخون درشته اکثرچیزهایی که میخورم انگار تودلم ماشین لباسشویی میشه آیا بلغمی هستم عرق زیاد میکنم
با سلام دوست عزیز تشخیص و تعدیل طبع باید توسط پزشک متخصص طب سنتی انجام شود.
پاسخ به داود سلام شمارتونو بگذارید راهنماییتون میکنم
عضلات: تجمع بیش از حد رطوبت در عضلات باعث حجیمتر شدن آنها میشود.
پاسخ به یک دوست جهت رفع مشکلات مزاج هاتون در طب سنتی به آیدی @z_zarei27 در روبیکا یا ایتا پیام بدهید
طب سنتی که بیشترین تاکید آن روی پیشگیری است، برهم خوردن تعادل اخلاط اربعه را علت بسیاری از بیماریها معرفی میکند و معتقد است که افزایش یکی از این اخلاط در بدن میتواند با دردسرها و مشکلات زیادی همراه باشد و عملکرد طبیعی بافتها و اندامها را مختل کند. بنابراین، باید خلط اضافی را در بدن کاهش داد.
محتوای مقاله (با استفاده از این لیست به موضوع مورد نظر دسترسی سریعتر دارید)
خلط بلغم طبیعت سرد و تر دارد و تولید بیش از حد آن در بدن میتواند جسم و روان را تحت تاثیر قرار دهد و به بروز بیماریهای زیادی منجر شود.